Rocket League és un videojoc que combina el 3 tipus d’esports amb els vehicles per exemple Basquet, futbol i hoquei. Va ser desenvolupat per Psyonix i llançat el 7 de juliol de l’any 2015. Es troba disponible en espanyol, té maneres de joc cooperatiu, d’un jugador i en línia. Està disponible per a PC, per PlayStation 4, per a Xbox One i per a Nintendo Switch.

Els 4 tipus d’esports són:

Basquet:


aquest mode és un 2 contra 2 amb una pilota amb aspecte de pilota de bàsquet i cistelles molt grans en comptes de porteries

Futbol

té 4 tipus de maneres de jugar:   Duel (igual que a estàndard) Dobles (igual que a estàndard) Estàndard (igual que a estàndard) Estàndard individual (a l’igual que a estàndard però no es pot jugar en grup)

Hockey


aquesta manera és un 3 vs 3 amb un disc en substitució de la pilota i un camp amb decoració nevada

Rumble


aquesta manera és un 3 contra 3 i els jugadors tenen una habilitat cada 10 segons que atorga avantatge sobre l’equip enemic


Anem parlar dels vehicles:

Backfire

Backfire

Breakout

Breakout

Gizmo

Gizmo

Hotshot

Hotshot

Merc

Merc

Octane

Octane

Paladin

Paladin

Road Hog

RoadHog

Venom

Venom

X-Devil

XDevil

Mercats.

existeixen 4 tipus de mercats:

1:
el mercat gratuït: vol dir que pots comprar objectes per al teu vehicle gratuïtament .

2: mercat de monedes de Rocket: és un mercat que compres monedes per poder aconseguir més objectes especials que altres jugadors.

3:
mercat especial: és un tipus de mercat que només surt en els esdeveniments especials i que per comprar cal guanyar partides i guanyar punts.

4: Mercat normal: és el mercat normal on només es pot comprar objectes amb les monedes de l’rocket

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *